Събития

Отборът на Колежа по туризъм грабна две награди от традиционния кулинарен фестивал

За шеста поредна година Община Варна и Варненска туристическа камара организираха кулинарен фестивал, свързан с големия християнски празник Никулден. Благотворителното събитие се проведе на 05 декември 2016г. в Юнашкия салон под мотото  „Да споделим Никулден“.

Отново грабнахме най-престижната награда – „Златната рибка” на  журналистите за цялостно представяне на отбора! Колежаните получиха и второ място в категория „ДЕСЕРТ” от авторитетното жури с председател Шеф Иван Манчев и членове Петър Йоргов и Веселин Шарков.

Традиционно щандът на Колежа беше с най – атрактивната декорация и изобилстваше от впечатляващи специалитети с риба и морски дарове, които бяха аранжирани по най – професионалния начин. За изобилието от ястия допринесоха и нашите партньори от бизнеса: хотел "Интернационал", ресторанти "Фратели", ресторант "Мистър Баба" и хотел "Аква", които спонсорираха част от изделията на нашите студенти за благотворителната кауза.

За блестящото представяне на Колеж по туризъм - Варна на кулинарната изложба под ръководството на ас. Петя Атанасова се включиха 23-ма студента.

С удоволствие Ви представяме участниците в кулинарното състезание, които с много желание и стил се впуснаха в предизвикателството:

Категория „Предястие” :

Венцислав Великов, 2 курс Х6

Божанка Тенева, 2 курс Х6

Ивелина Иванова, 2 курс Х6

Грациела Драева, 1 курс Х7

Биляна Сталева, 1 курс Х4

Дончо Пенелов, 1 курс Х3

Деница Бацова, 1 курс Х1

Категория „Основно ястие” :

Мартин Адамов, 1 курс Х2

Огнян Цвятков, 1 курс Х6

Мирослав Момчев, 1 курс Х5

Калина Желева, 1 курс Х5

Мариела Касабова, 1 курс Х5

Мариела Митева, 1 курс Х5

Павлин Петков, 1 курс Х5

Станислав Стайков, 1 курс Х5

Категория „Десерт” :

Таня Дауалиби, 1 курс Х3

Моника Маринова, 1 курс Х3

Петя Станева, 3 курс Х5

Моника Шикова, 1 курс Х6

Инна Николова, 1 курс Х7

Карвинг:

Мария Стефанова, 1 курс Х1

Декорация на щанда:

Цветанка Радева, 1 курс Х2

Христина Кремова, 1 курс Х2

 

Браво на Вас, колеги! Поздравления за отбора на Колежа, който събра най - много средства от продадените кулинарни изделия за дом за стари хора „Гергана“ – Варна. Освен събраната сума от 281,50лв., колежаните дариха и плата с вкусотии за празника на възрастните хора.

 

Галерия

0 коментара

Напиши коментар

Име и фамилия E-mail (няма да се публикува)
Коментар
Въведете кода от изображението