Събития

Щастливи празници!

Скъпи студенти и преподаватели,     

След броени дни са най-светлите, най-чаканите и най-желаните празници – Рождество Христово и Настъпването на Новата година. Всички ние обожаваме предпразничната суматоха с украсяването на дома, пазаруването и приготовленията. Всеки от нас ще се отправи към мястото, където е чакан и желан гост – родителите, любимите хора и децата. Време за равносметка, за нови планове и за мечти! Време за топлина, радост и добрина!

В края на 2016 г. ние, преподавателите, студентите и служителите от Колеж по туризъм – Варна имаме поводи да бъдем удовлетворени от постигнатото през годината. Изпращаме една успешна за нас 2016 г. Покорявахме върхове и в прекия, и в преносния смисъл – писахме проекти и курсови работи, явявахме се на изпити, участвахме в студентски научни сесии и състезания, поработихме здраво по време на лятната практика, изкачихме за пореден път връх Мусала. А колко още ни предстои! И това, разбира се, е много хубаво, защото го постигаме заедно и за пореден път доказваме, че е жив колективния дух на нашия колеж.

Пожелаваме на всички Вас, които сте Колеж по туризъм – Варна, много здраве, щастие и късмет! Бъдете успешни във всичко, което правите и се старайте да създавате добро!

 
0 коментара

Напиши коментар

Име и фамилия E-mail (няма да се публикува)
Коментар
Въведете кода от изображението
02:00 | 25.02.2017
Подкатегории
Вход
Актуално